Welkom !

Ga mee op ontdekkingsreis door onze school.

We vertellen je op deze website graag wat meer over onze school, onze werking, onze troeven en we willen laten zien wie er in onze
school werkt.
Op deze pagina vind je de recentste berichten, hot items,..
Via het menu kan u verder navigeren naar de verschillende onderdelen of het nu gaat over algemene info, foto’s of de werking van ons oudercomité. Je vindt het hier allemaal terug.

Veel surfplezier!!

Beste ouders,

Het verheugt ons dat je voor het onderwijs van uw kind op onze school een beroep doet. Terecht verwacht je van de school degelijk onderwijs, een passend onderwijsklimaat en een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding. Wij, de directie en de leerkrachten, zullen alles in het werk stellen om uw kind(eren) de kans te geven zich optimaal te ontplooien.

Beste kinderen,

Hartelijk welkom in onze school. We hopen dat je het fijn vindt bij jouw meester of juf. Zij zullen hun best doen om in een rustige sfeer je heel wat boeiende zaken te leren en te laten ervaren. Heb je zorgen, spreek je leerkracht of directeur aan. Misschien vinden we samen een oplossing om jou een gelukkig en tof schooljaar te garanderen. We wensen je een onvergetelijke tijd in onze school.