Op vrijdag 22 november 2019 organiseren we bij ons op school voor de tweede keer een echte filmavond!

De films worden vertoond in de klassen van de lagere school. We organiseren 2 reeksen identieke vertoningen.
             * reeks 1 start om 17u00 tot max.18u30 ( deuren open om 16u45).
             * reeks 2 start om 19u00 tot max. 20u45 ( deuren open om 18u45).

De kinderen kiezen een film uit het programma. Klik hier voor de korte inhoud en de duur van de films.
Een voorstelling kost €5,00. Een versnapering is inbegrepen (chips of popcorn).
Na de voorstelling kan er een drankje of een extra versnapering gekocht worden aan €1,00 per stuk.
Na de inschrijving ontvangen de kinderen hun filmticket.

Terwijl de kinderen genieten van een mooie film, nodigen we jullie uit voor een drankje en een gezellige babbel in ons oudercafé in de oude feestzaal.

Het geld dat we die avond inzamelen gaat integraal naar twee goede doelen nl. VZW Berrefonds en VZW Boven de wolken.
Hiermee steunen we meester Frederik (oud-leerkracht van onze school) die ten voordele van hen een ironman gelopen heeft als eerbetoon aan zijn stil geboren zoon Lou.

Heel graag tot dan!
Het schoolteam.

P.S. We hebben liefst dat de kinderen na de film onmiddellijk worden opgehaald door de ouders.