Op vrijdag 17 november 2017 organiseren we bij ons op school voor de eerste keer een echte filmavond!

Terwijl de kinderen genieten van een mooie film, nodigen we jullie ouders uit voor een gezellige babbel en drink in ons oudercafé in de oude feestzaal.

De films worden vertoond in de klassen van de lagere school. We organiseren 2 reeksen identieke vertoningen.
             * De 1ste reeks start om 17u00 tot +/- 18u30.
             * Voor de 2de reeks openen we de deuren om 18u45 en starten de films om 19u00 tot +/- 20u30.

De kinderen kiezen een film uit het programma.
Een voorstelling kost €2.50.
Na inschrijving ontvangen de kinderen een filmticket.
Chips en popcorn kunnen vóór de vertoning gekocht worden op de speelplaats aan €1,00 (gelieve gepast geld mee te geven).
Na de vertoning kan er op de speelplaats ook een drankje gekocht worden aan €1,00.

Het geld dat we die avond inzamelen gaat integraal naar Villa Clementina.

Heel graag tot dan!
Het schoolteam.

P.S. We hebben liefst dat de kinderen na de film opgehaald worden door de ouders.
De lengte van de film staat aangeduid in de mail bij de korte inhoud van de film.

Villa Clementina is een inclusief kinderdagverblijf voor jonge kinderen met en zonder beperking in een huiselijke sfeer en een groene omgeving. Men biedt er dagelijks opvang aan 25 kinderen van 0 tot 6 jaar waarvan 8 met extra zorgnoden. Ook kinderen met een ernstige meervoudige beperking zijn heel welkom. Heel wat kindjes zijn deeltijds ingeschreven, waardoor ze nu 47 kindjes opvangen waarvan 15 met extra ondersteuning.
Wat doen ze? Samen leven en spelen, samen groeien en openbloeien, samen de wereld ontdekken en vooral samen genieten! Zij willen een veilig nest bieden waar elk kind, ongeacht de zorgnoden, ontwikkelingsproblematiek of andere socio-economische-culturele verschillen, alle kansen krijgen om zich te ontplooien. In de villa heerst een warme, huiselijke sfeer waar een multidisciplinair professioneel team hand in hand werkt met 30 vrijwilligers. Ook sommigen van deze vrijwilligers hebben extra zorgnoden.