Ken je ons jaarthema nog?  “GEZOND  EN  WEL, SUPER IN  JE VEL !”
In de weken voor Kerstmis ligt de focus  binnen ons jaarthema op:  “ voelt de andere zich ook goed in zijn vel? ”
Wij staan even stil bij: anders mogen zijn, tijd maken voor elkaar, iets belangeloos doen voor een ander.

Dat laatste willen we echt concreet maken.
We dopen onze lichtjeswandeling dit jaar om naar de WWW → de Warme Winterwandeling voor Wigwam. De opbrengst van deze wandeling schenken we tijdens de warmste week aan de vzw Wigwam die zich inzet voor gezinnen waar het niet altijd zo gemakkelijk gaat.

Praktisch:

Voor wie:          voor alle kinderen/ ouders/ grootouders/ vrienden/.. van de hoofd- en de wijkschool

Wanneer:         vrijdag 14 december vanaf 17u. Om de 20 minuten vertrekt er een groep onder begeleiding
                          van leerkrachten. Er zijn 5 groepen tussen 17u en 18.20u.

Traject:             met zelfgemaakte lampionnetjes, lichtjes, zaklampen wandelen we van de hoofdschool naar
                          de wijkschool en terug (toegankelijk voor buggy’s)

Prijs:                  5 euro per persoon (te betalen via schoolfactuur)

Hapje/ tapje:    op vertoon van je polsbandje kan je een chocomelk of een jeneverdrankje + soep en brood

verkrijgen.

Op school proberen wij allemaal goed voor elkaar te zorgen en dat willen wij nu ook doen voor de gezinnen die terecht kunnen bij de Wigwam. De wereld wordt mooier als we daar samen aan werken!

We hopen jullie dus allemaal te mogen verwelkomen op onze WWW! Tot dan!

Het leerkrachtenteam